CBR Autorijschool Langedijk help je op weg!

CBR Autorijschool LangedijkWil je je autorijbewijs halen? En veilig op weg… Dan neem je eerst rijles. Bij het behalen van je rijbewijs gaat het niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen. Je krijgt daarom niet zomaar een rijbewijs. Je moet eerst een theorie- én praktijkexamen doen bij het CBR. En gezond genoeg zijn om te rijden. Hiervoor moet je een eigen verklaring invullen op CBR.nl. Dit moet aangevraagd worden met je Digi-D.
 • Je hebt een DigiD  nodig om een theorie-examen te reserveren. Een DigiD aanvragen is makkelijk en gratis, maar kan vijf dagen duren. Hou daar rekening mee.
 • Je doet bij het CBR eerst theorie-examen, Theorie examen inplannen op CBR.nl, ook weer met je Digi-D.
 • Daarna doe je het praktijkexamen. Hiervoor machtig je jouw rijschool met Digi-D. Dit is de enige manier waarop de autorijschool jouw praktijk examen kan aanvragen.
 • Het is ook mogelijk om vóór je praktijkexamen een tussentijdse toets (TTT) te doen.
 • Bekijk vooraf goed wat voor soort examens en toetsen er zijn. Of overleg met je rijinstructeur.
 • Je kunt bovenstaande allemaal regelen via de site van autorijschoollangedijk.nl door op de linkjes te klikken of via de site van het CBR. Klik op de link die je nodig hebt.
 • De kosten voor het aanvragen van een eigen verklaring en je theorie examen moeten gelijk betaald worden via de site van het CBR.
Kort samengevat! Wat is van belang voordat we gaan lessen, een theorie examen en een praktijk examen inplannen? Autorijschool Langedijk help je op weg!
Checklist.
 1. Aanvragen Digi-D!
 2. Machtig jouw rijschool met Digi-D.
 3. Algemene voorwaarden in 2-voud, 1x Ondertekend retour. Ben je minderjarig dan laten ondertekenen door ouder of wettelijk vertegenwoordiger.
 4. Eigen verklaring invullen op CBR.nl.
 5. Theorie examen inplannen op CBR.nl.

CBR

%d bloggers liken dit: