Over Nancy en Marco Autorijschool Langedijk

Over Nancy en Marco

 

In 2014is Nancy begonnen met Autorijschool Langedijk. Marco vond dat gelijk heel leuk en wilde in de toekomst ook aansluiten en rustig aan wat lessen overnemen. Nancy werd ingehaald door haar eigen succes en na 1,5 jaar vroeg ze Marco om aan te sluiten. En dat deed hij. Marco is de opleiding voor rij-instructeur gaan volgen. Beiden ervaren ze het lesgeven alleen maar positief en maken ze plannen om uit te bouwen. Het is fijn om dit samen te mogen doen.

 

Nancy

Over Nancy en MarcoNa vijfentwintig jaar werken voor verschillende werkgevers is Autorijschool Langedijk voor Nancy haar droom en kindje.

Nancy: ‘Ik vind het belangrijk om de leerling goed te leren kennen, zodat hij of zij weet dat feedback eerlijk en oprecht gemeend is. Op het moment dat je dat bereikt, is er vertrouwen en kan de leerling zich openstellen zodat er verbetering komt.’

 

Marco

Hij is blij dat hij die lekkere jas heeft aangetrokken bij Autorijschool Langedijk.

Marco ‘Fijn om met jongeren bezig te zijn. Wij zitten in de herinnering van jongeren. Iedereen weet nog hoe dat ging met zijn of haar rijbewijs.’

Zijn achtergrond in de zorg en agogische opleiding helpt hem, net als Nancy. Met mensen bezig zijn die beperkt zijn, heeft hem altijd getrokken. Hij heeft een applicatie specialisatie gedaan voor jongeren met Autisme, ADHD en ADD. Hij is graag met jongeren bezig en door ze handvatten te geven, geeft hij ze de uitdaging om hun de mogelijkheid en vrijheid om te leren rijden.

Ook mensen met een diagnose in het ASS-spectrum, o.a. Autisme, ADHD of ADD kunnen bij Autorijschool Langedijk terecht

 

Nancy en Marco zijn beiden bevoegd om rijles te geven volgens de WRM en zijn beiden RIS gecertificeerd.

WRM Marco

WRM Nancy

RIC gecertificeerd

Over Nancy en Marco

 

 

%d bloggers liken dit: