Recensies

Recensies Autorijschool Langedijk.

Jij bent geslaagd voor je rijbewijs of je hebt met succes een opfris cursus gedaan bij Autorijschool Langedijk! 

Of  je wilt mij succes wensen met mijn autorijschool Langedijk!

Graag wil ik van jullie horen wat je leuk en misschien wel minder leuk vond.

Ik wens jullie heel veel plezier op Neerlands wegen en misschien wel verder,

en geniet van de vrijheid die het autorijden met zich mee brengt!

Lieve groetjes,

Nancy van der Leeden

en volg mij op Facebook

 

Recensies

25 reacties

 1. Okko Lammers schreef:

  Ik ben zeer tevreden over Nancy als rijinstructrice. Ik bedoel, in één keer slagen is natuurlijk wat we allemaal willen. Als iets onduidelijk was of als ik iets niet snapte voelde ik me veilig om het te vragen, en buiten de lessen kon ik ook altijd een apje sturen. Wat het rijen betreft was Nancy altijd duidelijk. Als een opdracht niet meteen lukte was de mogelijkheid dat het voor werd gedaan, wat voor mij goed werkte. Verder heb het naar me zin gehad en erg gelachen. Nancy je bent een topper !

 2. Lisa Vreeburg schreef:

  Ik wil graag even laten weten hoe blij ik ben dat ik deze rijschool heb uitgekozen! Ik heb heel erg veel geleerd van Nancy, veel goede tips gekregen en ik heb het ook leuk gehad tijdens de lessen. Net als wat hier boven al wordt geschreven door Okko, voel je je vrij om dingen te vragen. Ik had altijd een veilig gevoel bij Nancy in de auto, fouten zijn er om van te leren, je wordt dus niet afgekeurd. Nancy geeft duidelijke uitleg en laat het je in de praktijk zelf zien. Ik heb mijn theorie ook gehaald toen ik al aan het lessen was, dat werkte voor mij heel goed omdat Nancy mij veel heeft uitgelegd over het verkeer waardoor je het sneller oppakt en het een stuk makkelijk leest. Kortom: ik heb een top tijd gehad, ga het zelfs wel een beetje missen.

 3. Jara Kemfers schreef:

  Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, je zit rustig in de auto niet gestrest en als je vragen hebt kan je ze gewoon stellen. Nancy legt alles goed uit en je voelt je erg op je gemak. En ze geeft je vertrouwen dat je het goed doet en dat fouten zijn om te leren. Het maakte niet uit wanneer je een apje stuurde of haar opbelde ze was altijd bereikbaar. Het was een leerzame en leuke tijd met Nancy het resultaat is dat ik nu me rijbewijs heb. Dus als iemand nog een leuke rijschool zoekt dan is dit zeker een aanrader !!!!!!

 4. Danny wit schreef:

  hierbij vertel OOK ik mijn top ervaring bij Rijschool Langedijk.

  ik ben heel blij dat ik voor Auto rijschool Langedijk heb gekozen, Vanaf het begin was er meteen een klik dat vond ik zelf heel belangrijk dat je je wel op je gemak voel in de auto Je kan altijd lachen met Nancy Omdat ik het druk had met me werk en het s’avonds al donker was kon ik bij Nancy op zaterdag Middag lessen, Dat laat meteen zien hoe flexibel Ze is en alle tijd voor je neemt. Je kan alles 100x vragen Dat is nooit een probleem Als je bij Auto rijschool Langedijk lest dan weetje zeker dat wanneer je af mag rijden je er ook echt klaar voor bent. en dat je een Goede en Veilige bestuurder bent.

  Nancy ga zo door!!! door jou wordt het een stukje Veiliger op de weg!!!

 5. aloys schreef:

  Trotse ouders
  Trotse ouders zijn we! Trots opdat Lex zijn rijbewijs gehaald heeft. We weten inmiddels hoe hij in elkaar zit, maar met de juiste sturing voor zowel theorie als praktijk heeft hij dat roze papiertje gehaald. Allemaal dankzij Autorijschool Langedijk. Dat mag wel eens gezegd worden. Op het juiste moment een goed advies of Tip die bijdraagt aan het vertrouwen van een leerling, in dit geval Lex. Vertrouwen in wat je doet als je zelfstandig met een auto de weg opgaat. Om maar niet te spreken van de kennis van verkeer die met de week met stappen vooruit ging. Pap, je mag hier maar 50, die fietser heeft voorrang, je geeft geen richting aan op de rotonde, heb je dat bord wel gezien en last but not least, bij oranje moet je stoppen. Het zijn maar een paar voorbeelden van een leerling van autorijschool Langedijk die naast je zit. Best wel moeilijk als je steeds gecorrigeerd wordt door je zoon. Je weet dat hij groot gelijk heeft, dus onderhand ga ik mijn best doen. Als gevolg van Lex zijn rijopleiding bij Autorijschool Langedijk wordt ik in een keer op gelijnd naar het autorijden van nu. Ik ga mijn best doen en misschien neem ik wel een keer een opfris cursus. Bij autorijschool Langedijk natuurlijk!

  Ondertussen!
  Nu heeft Lex dan z’n rijbewijs en kan ik naast hem gaan zitten, linkerhand op de handrem, natuurlijk gordel om en met mijn rechterhand hou ik me goed vast aan de beugel. Draai het spiegeltje van de zonneklep een beetje bij, gewoon om een beetje te pesten.
  Ik weet dat de beste chauffeur van heel Langedijk naast me zit.
  Dankjewel Nancy van der Leeden

  Trotse ouders
  Karin en Aloys

 6. Sanne schreef:

  Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Autorijschool Langedijk.
  Toen ik de eerste les bij Nancy in de auto stapte, voelde ik mij gelijk al op mijn gemak. Nancy is een super rij-instructrice! Naast het leren hebben wij ook heel veel plezier gehad met het lessen. ‘Sorry’ mocht niet gezegd worden in de auto, want fouten zijn er namelijk om van te leren. Nancy neemt alle tijd voor je, al moet zij 100 keer laten zien hoe het moet, als jij het uiteindelijk maar begrijpt! Ook buiten de lessen om kan je altijd bij Nancy terecht als je nog vragen hebt. Ik raad Autorijschool Langedijk bij iedereen aan.
  Nancy, ik wens jou nog heel veel plezier in het geven van rijlessen! En ook de nieuwe leerlingen wens ik heel veel plezier!

 7. Lysanne schreef:

  Heb in oktober mijn rijbewijs gehaald bij Nancy. Wanneer ik de rijschool in één woord zou moeten omschrijven zou het “rust” zijn. Dit omdat Nancy rustig de tijd neemt om je van alles uit te leggen niet alleen hoe je iets moet doen, maar ook wat de achterliggende gedachte is. Dit was voor mij enorm verhelderend! Was namelijk begonnen met lessen bij een andere rijschool welke mij enorm onzeker had gemaakt en Nancy heeft me weer helemaal mijn vertrouwen terug gegeven!
  Bedankt Nancy en ga zo door! Ik geniet zo enorm van m’n rijbewijs nu.

 8. Eline de Waard schreef:

  20 januari 2016 ben ook ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij autorijschool Langedijk. Dat allemaal dankzij de leerzame uurtjes bij Nancy in de auto. Stap voor stap leer je tijdens de rijlessen steeds iets meer over het verkeer, bijzondere manoeuvres en de kijkwijze die je tijdens het rijden goed moet toepassen. Nancy doet er alles aan om het zo leuk en comfortabel mogelijk te maken in de auto. Ook nadat ik mijn tussentijdse toets niet gehaald had door de zenuwen, hebben er in de daaropvolgende lessen naar het rij-examen toe veel gesprekken plaats gevonden. Zo zat ik tijdens mijn rij-examen een stuk rustiger en met een beetje gezonde spanning in de auto. Als ik met vragen zat kon ik ze altijd stellen. Nancy was altijd bereikbaar en zo wist je ook altijd precies wanneer ze er aan kwam zodat je klaar kon gaan staan en gelijk in de auto kon stappen. Op dit moment mis ik Nancy af en toe zelfs een beetje naast me in de auto, want het was gewoon hartstikke leuk en leerzaam.

  Nogmaals bedankt Nancy!

 9. Maarten Schreuder schreef:

  In april ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met de fantastische hulp van Nancy. Mijn ervaringen bij Autorijschool Langedijk zijn erg goed. Nancy is punctueel, heeft veel geduld en is rustgevend. Het is echt een gezellig mens die haar succes laat afhangen van of jij slaagt. Daarmee bedoel ik dat ze er alles aan doet om jou te helpen en ze leeft met je mee. Haar lessen ondersteunt ze met theorie (RIS). Dit geeft houvast en ik vond het erg prettig om nog even voor de lessen de juiste methode door te nemen. Nancy, ga zo door! Autorijschool Langedijk is een echte aanrader.

 10. Janine Bakker schreef:

  Wauw, wat een top autorijschool. Zeer tevreden! Ik ben in één keer geslaagd! Nancy heeft me echt goed geholpen. Als ik een vraag had kon ik hem altijd kwijt. En het was altijd gezellig! Ik ben echt blij dat ik hier heb mogen leren autorijden.

 11. Demi Kraakman schreef:

  Ik ben heel erg tevreden geweest met Nancy haar rijlessen. Nancy legde alles goed en geduldig uit. Ze neemt na afloop van de rijles met je door wat er goed ging en wat de verbeterpunten zijn. Ik ben bij haar in 1x geslaagd en ik kan alleen maar goede dingen vertellen!
  Heel erg bedankt Nancy!

 12. Maarten schreef:

  Afgelopen week was het dan eindelijk zover.. mijn rijbewijs!! Hiervoor had ik het al een paar keer zonder succes geprobeerd bij andere rijscholen. Moedeloos werd ik ervan. Maar waar lag het dan aan? Ik wist het zelf niet..
  tijdens de lessen ging het over het algemeen erg goed en de examens verliepen dan vervolgens ruk. Dit alles was niet zo bevordelijk voor mijn zelfvertrouwen tijdens het afrijden. Vervolgens ben ik via mijn vriendin beland bij Nancy. Want opgeven was geen optie. Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen dat ik veel dingen gebrekkig heb aangeleerd bij mijn vorige rijscholen. Enorm frustrerend! Rijden kon ik onderhand wel, er moesten echter een paar zaken ingeslepen worden. Het fijne aan Nancy vind ik dat ze snel doorhad hoe mijn karakter in elkaar stak en dat ze met haar coaching hier vervolgens op ingespeeld heeft. Nancy heeft mij vooral veel bewustwording bijgebracht en heeft me enorm veel geleerd. Daarnaast hebben we ook erg veel gelachen op de zaterdagochtenden. Uiteindelijk ging ik met veel meer vertrouwen mijn examen in… en stond ik er dan ook niet van te kijken dat ik bij Nancy wel in 1x geslaagd ben!
  Nancy hartstikke bedankt en ik kan iedereen autorijschool Langedijk aanraden!

 13. Bente schreef:

  Voor de verandering een recensie voor Marco (Team blauw),
  Ik ben heel erg blij dat ik voor autorijschool Langedijk heb gekozen. Marco heeft me goed geholpen bij alles wat er bij autorijden om de hoek komt kijken. Als ik iets niet snapte heeft hij het uitgelegd tot ik het wel snapte en heeft me ook heel erg gerust gesteld voor mijn examen. Ik heb een hele leerzame en leuke tijd achter de rug en ga het zelfs wel een beetje missen! Kortom een hele goeie rijschool met veel aandacht voor de leerling
  Bente

 14. Amanda Lute schreef:

  Rijden met Marco was één en al gezelligheid! Waar een gesprek serieus begon ging het al heel snel over naar een grappig verhaal.

  Vooral in het begin van m’n rijlessen vond ik het allemaal teveel en zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weet Marco heel goed hoe hij daar mee om moet gaan en neemt alles weer stapje voor stapje met je door. Pakt z’n boekje met al die mooie schetsen weer tevoorschijn en tekent het voor je uit.

  Een paar dagen voor m’n rijexamen ging het bij mij totaal niet goed. Marco is toen ook boos op me geworden gewoon omdat ook hij er zenuwachtig van werd, want ja.. het was maandag en het examen was vrijdag al! Gelukkig had dat bij mij m’n ogen geopend en ging het vrijdags super goed en heb ik mijn examen in 1 keer gehaald!

  Marco zoals we beloofd hebben aan elkaar gaan we snel een borrel doen en ik hou me aanbevolen om dan te bobben 😉 Enne die opfriscursus… waar kan ik me inschrijven?
  Ik wens je nog heel veel succes met al je leerlingen en ik ga onze wekelijkse uurtjes missen. Bedankt voor alles!

  Dikke kus Amanda!

  P.s. Doe die Poolse dame de groetjes!

 15. Wendy Slijkerman schreef:

  Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor team blauw! Een hele fijne rijschool. Heb heel veel geleerd en gelachen! Mooie tijd ben blij dat ik uiteindelijk zelf weg kon rijden. Super bedankt allemaal!!!

 16. Sam schreef:

  Top rijschool,
  Altijd gezellig en goeden lessen bij Marco,
  Je mag altijd vragen stellen en neemt de tijd voor je. Leert je goed waarom je iets doet en waarom je het niet anders moet doen.
  Een echte aanrader dus!!!

 17. Lisa Groenendijk schreef:

  Ik ben blij dat ik voor Autorijschool Langedijk heb gekozen. De lessen waren altijd leuk, gezellig en ontzettend leerzaam. Marco neemt de tijd voor je en zorgt voor een vertrouwlijk gevoel in de auto. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Autorijschool Langedijk is zeker een aanrader.

 18. Anouk van der molen schreef:

  Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Heb echt een leuke tijd gehad. Veel geleerd maar naruurlijk ook belangrijk veel gelachen! Waren gezellige lessen. Maar nu mag ik eindelijk zelf rijden wat natuurlijk ook heel fijn is. Heel erg bedankt!

 19. Robin Stam schreef:

  Ik ben blij dat deze autorijschool op mijn pad kwam en dat ik samen met Marco het avontuur ben aangegaan, hij heeft me soms gepusht en geïnspireerd om toch door te gaan. We hebben het gehaald met een lach en ook met een traan maar dat hoort erbij. Ik ben blij dat ik alleen op pad mag maar ik zal Marco (en vooral zijn humor) onwijs missen. Marco, je bent een kanjer. Ga zo door!!!

 20. Stef Callenbach schreef:

  Ooit moest ik de stap gaan maken, om mijn rijbewijs te gaan halen. Diverse vrienden gingen naar Autorijschool Langedijk. Dus ik ook!

  Ik kwam terecht in team Blauw. En wat vond ik het spannend. Ik was best wel onzeker, maar Marco heeft er onwijs goed doorheen geholpen. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Toen was het daar mijn eerste examen. Wat was ik zenuwachtig.. Toen mocht Marco ook niet eens mee.. Dus ik was helemaal gespannen. Helaas voor dat examen toen gezakt. Maar we (marco en ik) gaven de moed niet op, we gingen flink aan de slag voor examen 2… Helaas zakte ik toen ook.. Maar weer gaven we niet op. Dit keer kwam Nancy ook om de hoek kijken en ging ook met mij rijden, om even een ander inzicht te hebben en van iemand anders een feedback te krijgen. Ik werd weer zekerder en voor mijn 3e examen geslaagd!!

  Wat zijn Marco en Nancy 2 schatten van mensen! Ze steunen je bij alles.

  Marco wat zal ik onze gesprekjes missen!

 21. Danique Bekker schreef:

  Via mijn nicht had ik te horen gekregen over rijschool Langedijk. Omdat zij heel enthousiast was over deze rijschool en in 1 keer geslaagd was, had ik mij ook aangemeld voor deze rijschool. Ik kwam terecht in team rood en leste met Nancy.
  Ik was voor elke les erg zenuwachtig maar zodra ik in de auto zat en Nancy zat naast me was dat hele gevoel weg. Nancy stelde mij erg op mijn gemak en elke les was leuk en leerzaam. Maar vooral gezellig. Ik kon altijd erg goed met Nancy praten over leuke en minder leuke dingen. Ze was er altijd voor me als er iets tegen zat en gaf mij dan goed advies.
  Toen ik moest afrijden kon ik dit niet geloven, ik dacht dat ik nog maar net aan het lessen was terwijl ik er al heel wat lessen op had zitten. Met het vertrouwen van Nancy en die Nancy mij gaf ben ik er heel zenuwachtig in gegaan. In overleg met Nancy hadden wij voor een faalangstexamen gekozen. Dit vond ik erg fijn want het haalde toch wat zenuwen bij mij weg. Uiteindelijk mijn examen in 1 keer gehaald!

  Ik kan iedereen rijschool Langedijk aanbevelen. Nancy is een topper van een instructrice en een leuk, grappig en vooral lief persoon. Ik zal onze rijlessen gaan missen!

 22. Eva Otto schreef:

  Ik ben heel erg blij dat ik voor autorijschool Langedijk heb gekozen! Nancy stelde mij erg op mijn gemak. Ik voelde mij vrij om alles te vragen en ook als ik fouten maakte, werd ik daar niet meteen op afgekeurd. Bovendien waren de lessen erg gezellig!
  Ik was altijd vrij onzeker tijdens de lessen en werd al zenuwachtig als we het hadden over het rijexamen, daarom kozen wij in overleg voor een faalangst examen. Ik ben zo blij dat ik voor zo’n examen heb gekozen, want het haalde toch een deel van de zenuwen weg. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd!

  Kortom, als je nog op zoek bent naar een rijschool, dan is autorijschool Langedijk zeker een aanrader!

 23. Inge schreef:

  Ik heb al een tijdje geleden mijn rijbewijs bij Nancy gehaald. Ik begon eerst bij een ander rijschool, maar die was gestopt. Dus toen kwam ik bij Nancy. Ik merkte al meteen dat ik nog niet alles wist en dat heeft Nancy mij heel erg goed en fijn uitgelegd. Ik voelde me meer en meer comfortabel om in een auto te rijden. Nancy heeft me erg geholpen met geduld en daardoor ben ik nu een zelfverzekerd automobilist. Ik dacht dat moest nog even gezegt worden! Top auto instructeur!

 24. Salome van Ingen schreef:

  Ik reed af bij team rood en heb er met enorm veel plezier gelest. In het begin had ik moeite met heb overzicht houden zowel binnen als buiten de auto. Dankzij een SUPER rijinstructrice heb ik het nu allemaal onder controle en ben ik in één keer geslaagd!
  Met Nancy in de auto voelde ik mij erg op mijn gemak, ik kon met vragen en twijfels bij haar terecht. Ze heeft enorm veel geduld! Ik raad iedereen aan om hier te rijden en in ieder geval een proefles te doen. Ik kan pagina’s vol schrijven over hoe top deze rijschool is maar het beste is om het zelf te ondervinden!
  Nogmaals heel erg bedankt voor de leerzame en leuke tijd lieve Nancy!

 25. Valentijn schreef:

  Inmiddels meer dan 5 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, dankzij Autorijschool Langedijk.

  Had toen ook beloofd een review achter te laten maar was dat op een end vergeten..

  Toen een beginnende rijschool, maar heel goed. Geen slechte woorden over te vertellen.
  Nancy van der Leeden was toen de enige instructrice en behandelde ieder als leerling goed en begeleidde ze op de manier waarmee ze zelf het beste kunnen leren.

  Ook de theorie word tijdens de les stukje bij beetje bijgebracht waardoor het leren én behalen van de auto theorie een eitje was.

  Dus opgesomd:
  Rijschool Langedijk was 5 jaar terug al een rijschool die ik aan iedereen aan zou raden en denk ik dat het nu alleen maar beter kan zijn.

  Was je nog niet helemaal vergeten, Nancy 😅

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: