Recensies

Nancy van der LeedenRecensies Autorijschool Langedijk.

Jij bent geslaagd voor je rijbewijs of je hebt met succes een opfris cursus gedaan bij Autorijschool Langedijk! 

Of  je wilt mij succes wensen met mijn autorijschool Langedijk!

Graag wil ik van jullie horen wat je leuk en misschien wel minder leuk vond.

Ik wens jullie heel veel plezier op Neerlands wegen en misschien wel verder,

en geniet van de vrijheid die het autorijden met zich mee brengt!

Lieve groetjes,

Nancy van der Leeden

en volg mij op Facebook

 

Recensies autorijschool langedijk

Recensies

14 reacties

 1. Amanda Lute schreef:

  Amanda Lute
  Rijden met Marco was één en al gezelligheid! Waar een gesprek serieus begon ging het al heel snel over naar een grappig verhaal.

  Vooral in het begin van m’n rijlessen vond ik het allemaal teveel en zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weet Marco heel goed hoe hij daar mee om moet gaan en neemt alles weer stapje voor stapje met je door. Pakt z’n boekje met al die mooie schetsen weer tevoorschijn en tekent het voor je uit.

  Een paar dagen voor m’n rijexamen ging het bij mij totaal niet goed. Marco is toen ook boos op me geworden gewoon omdat ook hij er zenuwachtig van werd, want ja.. het was maandag en het examen was vrijdag al! Gelukkig had dat bij mij m’n ogen geopend en ging het vrijdags super goed en heb ik mijn examen in 1 keer gehaald!

  Marco zoals we beloofd hebben aan elkaar gaan we snel een borrel doen en ik hou me aanbevolen om dan te bobben 😉 Enne die opfriscursus… waar kan ik me inschrijven?
  Ik wens je nog heel veel succes met al je leerlingen en ik ga onze wekelijkse uurtjes missen. Bedankt voor alles!

  Dikke kus Amanda!

  P.s. Doe die Poolse dame de groetjes!

 2. Bente schreef:

  Bente van Ingen
  Voor de verandering een recensie voor Marco (Team blauw),
  Ik ben heel erg blij dat ik voor autorijschool Langedijk heb gekozen. Marco heeft me goed geholpen bij alles wat er bij autorijden om de hoek komt kijken. Als ik iets niet snapte heeft hij het uitgelegd tot ik het wel snapte en heeft me ook heel erg gerust gesteld voor mijn examen. Ik heb een hele leerzame en leuke tijd achter de rug en ga het zelfs wel een beetje missen! Kortom een hele goeie rijschool met veel aandacht voor de leerling
  Bente

 3. Maarten schreef:

  Maarten Rippens
  Afgelopen week was het dan eindelijk zover.. mijn rijbewijs!! Hiervoor had ik het al een paar keer zonder succes geprobeerd bij andere rijscholen. Moedeloos werd ik ervan. Maar waar lag het dan aan? Ik wist het zelf niet..
  tijdens de lessen ging het over het algemeen erg goed en de examens verliepen dan vervolgens ruk. Dit alles was niet zo bevordelijk voor mijn zelfvertrouwen tijdens het afrijden. Vervolgens ben ik via mijn vriendin beland bij Nancy. Want opgeven was geen optie. Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen dat ik veel dingen gebrekkig heb aangeleerd bij mijn vorige rijscholen. Enorm frustrerend! Rijden kon ik onderhand wel, er moesten echter een paar zaken ingeslepen worden. Het fijne aan Nancy vind ik dat ze snel doorhad hoe mijn karakter in elkaar stak en dat ze met haar coaching hier vervolgens op ingespeeld heeft. Nancy heeft mij vooral veel bewustwording bijgebracht en heeft me enorm veel geleerd. Daarnaast hebben we ook erg veel gelachen op de zaterdagochtenden. Uiteindelijk ging ik met veel meer vertrouwen mijn examen in… en stond ik er dan ook niet van te kijken dat ik bij Nancy wel in 1x geslaagd ben!
  Nancy hartstikke bedankt en ik kan iedereen autorijschool Langedijk aanraden!

 4. Demi Kraakman schreef:

  Demi
  Ik ben heel erg tevreden geweest met Nancy haar rijlessen. Nancy legde alles goed en geduldig uit. Ze neemt na afloop van de rijles met je door wat er goed ging en wat de verbeterpunten zijn. Ik ben bij haar in 1x geslaagd en ik kan alleen maar goede dingen vertellen!
  Heel erg bedankt Nancy!

 5. Janine Bakker schreef:

  Wauw, wat een top autorijschool. Zeer tevreden! Ik ben in één keer geslaagd! Nancy heeft me echt goed geholpen. Als ik een vraag had kon ik hem altijd kwijt. En het was altijd gezellig! Ik ben echt blij dat ik hier heb mogen leren autorijden.
  Janine Bakker

 6. Maarten Schreuder schreef:

  In april ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met de fantastische hulp van Nancy. Mijn ervaringen bij Autorijschool Langedijk zijn erg goed. Nancy is punctueel, heeft veel geduld en is rustgevend. Het is echt een gezellig mens die haar succes laat afhangen van of jij slaagt. Daarmee bedoel ik dat ze er alles aan doet om jou te helpen en ze leeft met je mee. Haar lessen ondersteunt ze met theorie (RIS). Dit geeft houvast en ik vond het erg prettig om nog even voor de lessen de juiste methode door te nemen. Nancy, ga zo door! Autorijschool Langedijk is een echte aanrader.
  Maarten Schreuder

 7. Eline de Waard schreef:

  20 januari 2016 ben ook ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij autorijschool Langedijk. Dat allemaal dankzij de leerzame uurtjes bij Nancy in de auto. Stap voor stap leer je tijdens de rijlessen steeds iets meer over het verkeer, bijzondere manoeuvres en de kijkwijze die je tijdens het rijden goed moet toepassen. Nancy doet er alles aan om het zo leuk en comfortabel mogelijk te maken in de auto. Ook nadat ik mijn tussentijdse toets niet gehaald had door de zenuwen, hebben er in de daaropvolgende lessen naar het rij-examen toe veel gesprekken plaats gevonden. Zo zat ik tijdens mijn rij-examen een stuk rustiger en met een beetje gezonde spanning in de auto. Als ik met vragen zat kon ik ze altijd stellen. Nancy was altijd bereikbaar en zo wist je ook altijd precies wanneer ze er aan kwam zodat je klaar kon gaan staan en gelijk in de auto kon stappen. Op dit moment mis ik Nancy af en toe zelfs een beetje naast me in de auto, want het was gewoon hartstikke leuk en leerzaam.
  Eline de Waard

  Nogmaals bedankt Nancy!

 8. Lysanne schreef:

  Heb in oktober mijn rijbewijs gehaald bij Nancy. Wanneer ik de rijschool in één woord zou moeten omschrijven zou het “rust” zijn. Dit omdat Nancy rustig de tijd neemt om je van alles uit te leggen niet alleen hoe je iets moet doen, maar ook wat de achterliggende gedachte is. Dit was voor mij enorm verhelderend! Was namelijk begonnen met lessen bij een andere rijschool welke mij enorm onzeker had gemaakt en Nancy heeft me weer helemaal mijn vertrouwen terug gegeven!
  Bedankt Nancy en ga zo door! Ik geniet zo enorm van m’n rijbewijs nu.
  Lysanne

 9. Sanne schreef:

  Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Autorijschool Langedijk.
  Toen ik de eerste les bij Nancy in de auto stapte, voelde ik mij gelijk al op mijn gemak. Nancy is een super rij-instructrice! Naast het leren hebben wij ook heel veel plezier gehad met het lessen. ‘Sorry’ mocht niet gezegd worden in de auto, want fouten zijn er namelijk om van te leren. Nancy neemt alle tijd voor je, al moet zij 100 keer laten zien hoe het moet, als jij het uiteindelijk maar begrijpt! Ook buiten de lessen om kan je altijd bij Nancy terecht als je nog vragen hebt. Ik raad Autorijschool Langedijk bij iedereen aan.
  Nancy, ik wens jou nog heel veel plezier in het geven van rijlessen! En ook de nieuwe leerlingen wens ik heel veel plezier!

 10. aloys schreef:

  Trotse ouders
  Trotse ouders zijn we! Trots opdat Lex zijn rijbewijs gehaald heeft. We weten inmiddels hoe hij in elkaar zit, maar met de juiste sturing voor zowel theorie als praktijk heeft hij dat roze papiertje gehaald. Allemaal dankzij Autorijschool Langedijk. Dat mag wel eens gezegd worden. Op het juiste moment een goed advies of Tip die bijdraagt aan het vertrouwen van een leerling, in dit geval Lex. Vertrouwen in wat je doet als je zelfstandig met een auto de weg opgaat. Om maar niet te spreken van de kennis van verkeer die met de week met stappen vooruit ging. Pap, je mag hier maar 50, die fietser heeft voorrang, je geeft geen richting aan op de rotonde, heb je dat bord wel gezien en last but not least, bij oranje moet je stoppen. Het zijn maar een paar voorbeelden van een leerling van autorijschool Langedijk die naast je zit. Best wel moeilijk als je steeds gecorrigeerd wordt door je zoon. Je weet dat hij groot gelijk heeft, dus onderhand ga ik mijn best doen. Als gevolg van Lex zijn rijopleiding bij Autorijschool Langedijk wordt ik in een keer op gelijnd naar het autorijden van nu. Ik ga mijn best doen en misschien neem ik wel een keer een opfris cursus. Bij autorijschool Langedijk natuurlijk!

  Ondertussen!
  Nu heeft Lex dan z’n rijbewijs en kan ik naast hem gaan zitten, linkerhand op de handrem, natuurlijk gordel om en met mijn rechterhand hou ik me goed vast aan de beugel. Draai het spiegeltje van de zonneklep een beetje bij, gewoon om een beetje te pesten.
  Ik weet dat de beste chauffeur van heel Langedijk naast me zit.
  Dankjewel Nancy van der Leeden

  Trotse ouders
  Karin en Aloys

  Lex Geslaagd

 11. Danny wit schreef:

  hierbij vertel OOK ik mijn top ervaring bij Rijschool Langedijk.

  ik ben heel blij dat ik voor Auto rijschool Langedijk heb gekozen, Vanaf het begin was er meteen een klik dat vond ik zelf heel belangrijk dat je je wel op je gemak voel in de auto Je kan altijd lachen met Nancy Omdat ik het druk had met me werk en het s’avonds al donker was kon ik bij Nancy op zaterdag Middag lessen, Dat laat meteen zien hoe flexibel Ze is en alle tijd voor je neemt. Je kan alles 100x vragen Dat is nooit een probleem Als je bij Auto rijschool Langedijk lest dan weetje zeker dat wanneer je af mag rijden je er ook echt klaar voor bent. en dat je een Goede en Veilige bestuurder bent.

  Nancy ga zo door!!! door jou wordt het een stukje Veiliger op de weg!!!
  Danny Wit

 12. Jara Kemfers schreef:

  Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, je zit rustig in de auto niet gestrest en als je vragen hebt kan je ze gewoon stellen. Nancy legt alles goed uit en je voelt je erg op je gemak. En ze geeft je vertrouwen dat je het goed doet en dat fouten zijn om te leren. Het maakte niet uit wanneer je een apje stuurde of haar opbelde ze was altijd bereikbaar. Het was een leerzame en leuke tijd met Nancy het resultaat is dat ik nu me rijbewijs heb. Dus als iemand nog een leuke rijschool zoekt dan is dit zeker een aanrader !!!!!!
  Jara Kemfers

 13. Lisa Vreeburg schreef:

  Ik wil graag even laten weten hoe blij ik ben dat ik deze rijschool heb uitgekozen! Ik heb heel erg veel geleerd van Nancy, veel goede tips gekregen en ik heb het ook leuk gehad tijdens de lessen. Net als wat hier boven al wordt geschreven door Okko, voel je je vrij om dingen te vragen. Ik had altijd een veilig gevoel bij Nancy in de auto, fouten zijn er om van te leren, je wordt dus niet afgekeurd. Nancy geeft duidelijke uitleg en laat het je in de praktijk zelf zien. Ik heb mijn theorie ook gehaald toen ik al aan het lessen was, dat werkte voor mij heel goed omdat Nancy mij veel heeft uitgelegd over het verkeer waardoor je het sneller oppakt en het een stuk makkelijk leest. Kortom: ik heb een top tijd gehad, ga het zelfs wel een beetje missen.
  Lisa

 14. Okko Lammers schreef:

  Ik ben zeer tevreden over Nancy als rijinstructrice. Ik bedoel, in één keer slagen is natuurlijk wat we allemaal willen. Als iets onduidelijk was of als ik iets niet snapte voelde ik me veilig om het te vragen, en buiten de lessen kon ik ook altijd een apje sturen. Wat het rijen betreft was Nancy altijd duidelijk. Als een opdracht niet meteen lukte was de mogelijkheid dat het voor werd gedaan, wat voor mij goed werkte. Verder heb het naar me zin gehad en erg gelachen. Nancy je bent een topper !

  Okko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *